Powered by Jasper Roberts - Blog

COSY TUESDAY

2011-08-23 @ 16:08:30

I dag har jag och Micke haft en riktig mysdag med lunch på Operan (stans bästa lunchbuffé tillsammans med Taj mahal) och sedan soffmys framför "Into the wild". Micke har sett den x antal gånger men jag har inte sett den förrän nu och jag lär se om den för jisses vad bra film! Tänkvärd och intressant - precis som jag vill att filmer ska vara! Nu ska vi alldeles strax sätta i gång med lite matlagning och i dag blir det en vegetarisk indisk rätt med röda linser, massor av grönsaker och världens godaste kryddpasta. Mums!

Ha en fortsatt fin dag kära ni!
Kategorier: EVERYDAY TALK 6

Kommentarer:
#1: Emma says style, love & rock and roll.
2011-08-23 @ 17:28:07

Älskar in to the wild! Du kommer gilla den också. Det är jag säker på. Såååå, ring mig när du kan/sett filmen. Har massor av sko-ångest.

#2: ANNAWII ♥
2011-08-23 @ 17:30:28

Emma Ja den är grymt bra! Ringer dig lite senare :). Kram

#3: Åsa
2011-08-23 @ 17:51:09

Åhh vad gott det låter! Skicka mig resterna, haha!! Tack för tippset om The wild. Har inte sett den. Nu vet jag inte om du gillar Svenska filmer, men har du sett Svinalängorna? Brukar inte hyra mörka filmer, men attans så bra den var! Fram med näsdukarna bara.

Hoppas middagen smakade!

Kramen.

#4: ANNAWII ♥
2011-08-23 @ 18:28:20

Åsa hihi ;). Se den! Jag har både sett och läst Svinalängorna och tycke väldigt mycket om den, dock mer om boken än om filmen. Kram

#5: Nilla
2011-08-24 @ 11:59:31

På tal om vegetariskt indiskt kok har jag en jättegod indisk kikärtscurry:



2 dl kikärtor

1 finhackad gul lök

2 vitlöksklyftor

2 msk tomatpuré

2 dl naturell yoghurt

1,5 buljongtärning

4 dl vatten

0,5-1 msk curry

1 tsk kardemumma

1 kanelstång



Fräs lök, pressad vitlök och curry i olja. Tillsätt buljongtärningarna, tomatpuré, kardemumma, kanel och vatten och låt det småputtra i 30 min. Tillsätt kikärtorna och låt koka 5 min till (om "färdiga" kokärtor, koka dem annars enligt anvisning på förpackningen före allt annat och häll i utan att koka 5 min till). Rör ner yoghurten och låt den bli varm utan att koka. Servera med ris och sallad.



Och har man köttätare på besök kan man steka strimlad kycklingfilé och lägga på deras tallrikar ;)

#6: ANNAWII ♥
2011-08-24 @ 12:06:44

Nilla Åh vad bra tips! Fast köttätarna måste ju inte äta kött jämt, de kan ju faktiskt också äta vegetariskt en dag, det skadar nog inte hihi ;).



Kram

Min profilbild

Kontakt samarbeten: annawiiblog@gmail.com »

bloglovin

Arkiv

2024:

01 02 03

2023:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2022:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2021:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2020:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2019:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2018:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2017:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2016:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2015:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2014:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2013:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2012:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2011:

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
RSS 2.0