MY VEGGIE THAI DISH
2012-01-07 @ 12:01:00½ vitkåldhuvud
1 röd paprik
1 silverlök
1 bit ingefära
Soja
1 msk grön currypasta
1 pkt qornbitar
2½ dl valfri matlagningsgrädde
Tillvägagångssätt:
1. Strimla alla grönsaker och lök samt riv ingefäran fint
2. Fräs på grönsaker, lök och ingefära med currypastan och sojan i en wokpanna
3. När alla grönsaker rörts ihop och currypastan spridit ut sig häller ni i qornbitarna plus matlagningsgrädden
4. Låt puttra i minst 10-20 minuter och se till att smaka av (vår blev sjukt stark så ta hellre lite currypasta i början och addera mer när det kokat ihop lite)
5. Servera med nudlar eller ris och toppa med massor av finhackad koriander
Bon apétit!
mm vad gott det ser ut!
Mums vad gott det såg ut!
Mums, verkar jättegott! :)
denna rätt måste jag laga, tror du man kan byta ut grädden till cocosgrädde?
Har utnämnt dig till veckans blogg! Du är en stor inspirationskälla, so keep up the good work :)
Mmm låter och ser galet gott ut :)
ser riktigt mumsigt ut :)
yummy!!!
Du har en riktigt fin blogg! :)
Sv; Ohja :)
Är du vegetarian förresten?
Linda It was!
Anna Det var supergott!
Johanna :)
Annelie Of course! Vi kom på det i efterhand att vi skulle ha haft kokosmjölk i! Kram
Victoria Men gulle du!!!! Stor kram
Leone hihi det var supergott!
Delinda Det var supergott!
Manu :)
Rebecca Tack rara!
Sara Japps!
Åh vad gott det såg ut! Det måste jag prova :)
Det där lät fräscht och gott !
Matälskare som jag är så vore kul om du kunde blogga lite mera mat (då jag inte är så modeintresserad) speciellt inte av kvinnomode ;) Du skulle nog få bredare publik på din blogg och ännu mera besök, av mej då b.l.a :))
P.s
Duktig på foto är du oxå.
Malin Ja gör det!!
Jimmie Lannér hihi till grejen hör att jag är välrdens lataste när det kommer till matlagning så det blir inte så mkt lagat här hemma (vi lever på halvfabrikat och färdigmat) men jag lovar att skriva ut recept när jag väl gör nåt :).