Powered by Jasper Roberts - Blog

LAST CHANCE - FOURTH ADVENT GIVE AWAY

2014-12-28 @ 20:13:00
Så sa det swisch och vips blev det fjärde advent vilket innebär en ny give away! Denna vecka kan en av er vinna ett valfritt bikiniset från Phaxswimwear.se:s härliga "Color mix"-kollektion. Den innehåller ett flertal över- och underdelar i olika färger så ni väljer själva hur ni vill mixa och matcha. Själv hade jag gärna tagit en helvit som den ovan eller en rolig kombination som rosa överdel och orange nederdel. Endast fantasin sätter stopp! För att vara med och tävla ska ni följa Phax swimwear på Facebook eller Instagram (@phaxswimwearskandinavien) samt lämna en kommentar med länk till de två delar ni vill vinna och berätta om ert bästa semesterminne. Jag kommer att välja en vinnare nästa söndag och kontaktar hen via e-post så glöm inte att lämna den!
Vinnare blev MariaM - stort grattis!
/It's fourth advent today and that means a new give away in my blog! This week you can win a bikini of free choice from Phaxswimwear.se "Color mix collection". It contains lots of tops and panties in different colors so you can mix and match however you want. Personally, I would have picked a white bikini or gone crazy with a pink top and an orange pantie. It's only your imagination who puts the limits! To enter the give away you shall follow Phax swimwear at Instagram (@phaxswimwearskandinavien) or Facebook and leave a comment to this post with links to the top and bottom you want to win plus write your best vacation memory. I will pick the winner next sunday and I will contact the winner via email so don't forget to write it down! The winner is MariaM - congratulations!
Taggar: Advent calendar, Adventskalender, Bikini, Color mix, Give away, Phaxswimwear.se, Tävling, Vinn en bikini;
Kategorier: GIVE AWAY 15

Kommentarer:
#1: Julia
2014-12-21 @ 21:57:35

Ett av mina bästa reseminnen var när jag fick upptäcka ett av världens sju nya underverk - Petra - en underbar stad byggd i sand och sten på höga höjder för längesedan mitt inne i torra jordanien! Efter den resan blev jag väldigt nyfiken på att upptäcka resten av underverken och hoppas att hinna göra det ganska snart eftersom ett av underverken "Taj Mahal" är nära på att rasa sönder... Så att åka till jordanien på kombinerad sol- och upptäcksresa rekomenderar jag starkt!

Phax Swimwears hemsida ligger nere ikväll... Den funkar varken på datorn, ipaden eller mobilen (olika internet). Men eftersom jag så gärna vill vinna är jag med och tävlar ändå och väljer vilka delar jag önskar om jag verkligen vinner!

Trevlig fjärde och sista advent!

#2: Stina
2014-12-22 @ 08:29:06

De delarna jag skulle välja är: http://www.phaxswimwear.se/bikini-color-mix/bikini-trosa-cheeky-mix-phax-swimwear-2015.html (i orange) och http://www.phaxswimwear.se/bikini-color-mix/bikini-bandeau-top-hula-mix-phax-swimwear-2015.html (i den enda färgen som fanns). :)
Mitt bästa resminne är när vi var med ett par vänner i Dublin, de väntade sitt första barn och ville resa en sista gång innan hen kom, jag mådde krasst de första två dagarna på plats så min sambo smög iväg och köpte ett grav-test åt mig. Där och då upptäckte vi att vårt första barn, vår älskade dotter fanns i min mage! Oavsett var vi i framtiden åker eller med vem kommer den resan vara svår att slå. 😊

#3: MariaM
2014-12-22 @ 18:35:47

Jag skulle gärna detta fina set i strl L http://www.phaxswimwear.se/bikini-color-mix/bikini-bandeau-set-hula-mix-phax-swimwear-2015.html
Mitt bästa resminne är min och mannens resa till USA. Vi bilade runt stora delar av kontinenten under tre månader och var med om mycket fantastiskt. Det bästa var Grand Canyon, för är vi var vid kanten av canyonen och skulle gp ner, så gick min (då pojkvän, nu man) älskling ner på knä och friade till mig! En härlig dag i canyonen som faktiskt mest gick åt till att titta på ringen :-)

Gillar på fb, maria mattson.

#4: Camilla
2014-12-22 @ 20:50:58

Jag är med! :) Jag skulle välja denna överdel: http://www.phaxswimwear.se/bikini-color-mix/bikini-bandeau-top-mix-phax-swimwear-2015.html i mörk rosa och denna underdel: http://www.phaxswimwear.se/bikini-color-mix/bikini-trosa-cheeky-mix-phax-swimwear-2015.html i svart. Båda i storlek Medium.

Mitt bästa semesterminne är faktiskt från September i år då hela familjen var på Kreta på semester. Vi hade det så härligt, och poolen låg bara några meter från havet så det var bara att springa emellan!

#5: Camilla
2014-12-22 @ 20:51:54

Glömde skriva att jag redan följer dom på instagram med namnet camjon7!

#6: Sarah
2014-12-22 @ 22:56:49

http://www.phaxswimwear.se/bikini-color-mix/bikini-halterneck-set-mix-phax-swimwear-2015.html fast gärna trosan i den draperade varianten Hula mix om den kommer in i gult. Stl M på båda delarna tror jag passar bra (eller kanske L på nederdelen, hur är de i storlekarna tro?)

Mitt bästa semesterminne är när jag åkte efter the love of my life till andra sidan jorden. Vi var bara vänner, men när han stack till Australien i ett år åkte jag efter ett par månader senare, eftersom jag insåg att jag var galet kär i honom. Vi "återförenades" på en strandpromenad i Cairns, insåg att vi kände likadant, surfade och solade och pussades i några månader tillsammans i Australien och har hållit ihop sen dess. Två barn och gifta nu:)

#7: Maria Karlsson
2014-12-23 @ 00:36:13

Jag skulle önska att vinna båda delarna i samma färg, gärna i vitt men såg att det inte kom in förrän i januari så då skulle jag vilja ha det i orange, en härlig färgklick på stranden som jag tror skulle passa mitt bruna hår :)
Setet finns här:
http://www.phaxswimwear.se/bikini-color-mix/bikini-bandeau-set-mix-phax-swimwear-2015.html

Mitt bästa semesterminne är från i somras då jag och min mamma var iväg en vecka på Mallorca. Måste säga att det är helheten av resan som gjorde det så bra. Fick det perfekta hotellrummet med sol på balkongen hela dagen, klarblått hav, skön pool med härliga solstolar, bodde vid strandkanten, jordgubbsmoothies - helt enkelt en perfekt avslappnande vecka som var så behövlig! (tur jag lyckades fixa det med jobbet). På detta härliga ställe åt vi även på en restaurang där jag åt världens godaste pasta, kan fortfarande drömma om denna pasta och det vattnas i munnen nu när jag tänker på den! En underbara resa med kvalitetstid med min mor, alltid uppskattat!

Följer på instagram @mariakarlssonn
mvh, Maria

#8: Emelie
2014-12-23 @ 06:43:14

Åh vilken mysig giveaway!
http://www.phaxswimwear.se/bikini-color-mix/bikini-bandeau-top-mix-phax-swimwear-2015.html med http://www.phaxswimwear.se/bikini-color-mix/bikini-trosa-cheeky-mix-phax-swimwear-2015.html i färgen vit vore ju helt underbart!

Mitt allra bästa semesterminne var absolut konfirmationsresan. Jag och en hel drös andra ungdomar åkte iväg och bodde i ett hus vid stranden på ön Sicilien som tillhör Italien. Att spendera en vecka med strålande sol med havet som närmsta granne var absolut inget att klaga på. Under resan hann vi lära oss dansa YMCA av en superhärlig italienare som var med och lagade mat på gården där vi bodde. Mest av allt minns jag resan upp till Etna då vi fick ta 5 pauser eftersom bussen blev så överhettad av resan upp för backen. Men det var så himla vackert och roligt att se.

#9: Emelie
2014-12-23 @ 06:44:00

Glömde skriva att jag följer dom på Facebook under namnet Emelie Öberg :)

#10: Sophie
2014-12-23 @ 20:02:16

Min bästa reseminne är när jag och min bästavän reste till Grekland. Vi fick upptäcka så mycket saker som vi aldrig hade hört talas om såsom colouseum, antika Grekland mm. Det var så kul och spännande att få se nya saker. Men det bästa var ju såklart stränderna, det var så vackert! Stränderna hade vit sand och klarblå vatten. Helt underbart att få sitta och sola på ett sånt fint ställe! Bästa resan i hela mitt liv måste jag säga! Men det fattades en sak, nämligen en snygg bikini. Jag önskar att jag skulle kunna vinna den vita setet bikini så att jag kan få vara snygg till nästa resa som ska vara i Spanien, där finns det också massor av fina stränder. http://www.phaxswimwear.se/shop/17388/art88/h1413/24041413-origpic-271ac0.jpg och http://www.phaxswimwear.se/shop/17388/art88/h1413/24041413-origpic-0db572.jpg Dessa önskar jag mig, skulle vara det bästa julklappen någonsin om jag vann :D följer dem på instagram: Sophieinspo Sweetiieee@hotmail.se

#11: Malin
2014-12-23 @ 20:15:45

Jag skulle vilja vinna en helvit, alltså detta set i vitt: http://www.phaxswimwear.se/bikini-color-mix/bikini-bandeau-set-mix-phax-swimwear-2015.html
Jag gillar på facebook under namnet Malin Lundell.
Mitt bästa semesterminne är från i somras när jag var i Spanien för att byta miljö, ha semester och plugga spanska. MIdsommardagskvällen spenderades på stranden och jag testade på att surfa för första gången i mitt liv och det var så otroligt roligt! Jag fick en otroligt bra kväll med vänner och fastnade verkligen för surfing!

#12: Stina
2014-12-23 @ 20:55:40

Ah! Glömde skriva att jag gillar på Facebook (Stina Lindgren Karlsson).

#13: Anonym
2014-12-27 @ 04:03:45

Men alltså, har inte 4:e advent varit redan? 😉

Svar: Det är ju därför tävlingen är i gång
ANNAWII

#14: Marie Månsson
2014-12-27 @ 09:16:19

Hej!
Jag önskar mig detta set i färgen blå med storlek M på både överdel och underdel: http://www.phaxswimwear.se/bikini/bikiniset/bikini-bandeau-set-mix-phax-swimwear-2015.html
Mitt bästa reseminne är när jag och min man var på kryssning i Karibien och var på Barbados. Där snorklade vi med havssköldpaddor och andra tropiska fiskar. Efter snorklingsturen la vi till vid en underbar strand där vi badade och drack rumpunch. Hela den dagen var helt magisk och en riktig flykt från verkligheten. Vi ser fortfarande tillbaka på den dagen som en av de bästa i våra liv.
Med vänlig hälsning Marie Månsson
PS. Jag gillar Phax på FB. DS.

#15: Malin Gustafsson
2014-12-28 @ 15:45:04

Jag är gärna med.
Skulle önska den här snygga bikinin
i storlek L på både delarna. Har svårt
för att hitta en som sitter bra, är bekväm och snygg på samma gång! :) Har hör så mycket bra om Phax och de vore en dröm att få inviga 2015 med en ny bikini! :)

http://www.phaxswimwear.se/bikini-color-mix/bikini-bandeau-set-hula-mix-phax-swimwear-2015.html

Mitt bästa reseminne är när jag och en tjejpolare åkte till Bulgarien på sol och party semester när vi var 19, jag åkte på halsfluss och var sjuk,hade hög feber och knaprade penicillin hela veckan men de hindrade inte mej från att sola, bada och festa loss ändå! :) Vi shoppade så mycket att vi fick sätta oss på väskorna för att de skulle gå igen när de var dags att åka hem och fick köpa en till som vi kunde ha som handbagage, vi trodde att vi skulle åka på världens övervikt och behöva betala massor men väl på flygplatsen så funkar inte vågen
som den ska, för vi kom undan med bra mycket mindre kilon än vad de egentligen var. Haha! Trots att jag blev sjuk så var de en så galen och kul resa som jag aldrig kommer att glömma! :)

Min profilbild

Kontakt samarbeten: annawiiblog@gmail.com »

bloglovin

Arkiv

2024:

01 02 03 04

2023:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2022:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2021:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2020:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2019:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2018:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2017:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2016:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2015:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2014:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2013:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2012:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2011:

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
RSS 2.0