Powered by Jasper Roberts - Blog

ANNAWII ADVENT CALENDAR - THIRD ADVENT

2015-12-17 @ 21:59:00
Då var det redan tredje advent och det innebär så klart en ny "lucka" i min adventkalender - denna gång i samarbete med bästa Country-dreams.se. Vinnaren får inget mindre än en härlig Maggia-väska från By Malene Birger och det är enligt mig en riktigt toppenvinst! Jag har själv precis slagit till på den själv och den funkar lika bra på jobbet som till stranden och shoppingrundan eller varför inte använda den som skötväska? Den rymmer det mesta, är superlätt, går att skölja ur och är framför allt supersnygg!
För att vara med och tävla ska du:
♥ Motivera varför just du ska vinna väskan och följ Country-dreams.se på Instagram eller Facebook
♥ Tipsa om detta inlägg på din blogg/Instagram för en extra chans att vinna
Vinnare blev Jenny (@jenmada) - Stort grattis!
Taggar: Adventskalender, By Malene Birger, Country-dreams.se, Give away, Julkalender, Maggia bag, Tävling, Vinn väska;
Kategorier: GIVE AWAY JUL 29

Kommentarer:
#1: Paola
2015-12-13 @ 20:15:08

Här har jag delat: https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/778293722304710

Följer på Facebook.

Jag har ingen bra allt-i-allo-väska; en som jag bara kan t fram utan att fundera på det, oavsett om jag ska shoppa, resa eller bara träffa vänner; en som har klass och still, är enkel och stilfull och passar till allt. Den här väskan har definitivt DET, och min dröm är att få DEN :)

#2: Linnéa
2015-12-13 @ 20:16:03

Jag skulle vilja vinna denna väskan för att jag tycker den är så otroligt snygg, har tittat på den länge, dels för att du visat Marlenes väskor och härliga hundtandsmönster många gånger på din blogg. Jag har dock inte haft budgeten då den är ganska dyr, så jag hoppas på vinst, då det skulle vara en perfekt julklapp till lilla mig!
Kram och tack för en underbar blogg som inspirerar mig varenda dag!
Ps. har följt countrydreams på både Instagram och Facebook.

#3: Alexandra Lidberg
2015-12-13 @ 20:50:24

Jag har drömt om denna väska i evigheter men föräldrapenningen räcker inte till. Skulle använda den nu till att ha den som den snyggaste skötväskan i stan och sen blir den perfekt jobbväska. Ååå den är så snygg att jag får gås hud!!! Följer givetvis Countrydreams ♡

#4: Veronica D
2015-12-13 @ 21:00:48

Skulle bli så himla glad om jag vann denna väska! Har kollat på den flera gånger med studentplånboken tillåter tyvärr inte! Älskar by Marlene Birger! Skulle verkligen göra min jul! ❤ Sköt om dig!

#5: Julia
2015-12-13 @ 21:11:01

För 4-5 år sedan upptäckte jag märket och började drömma. Men att äga något sådant lyxigt kunde jag snabbt glömma. Studier stod i kalendern år efter år men de ska avslutas så snart som i vår. Detta vill jag fira med att äntligen få en väska från märket jag följt sedan då.

#6: Malin
2015-12-13 @ 21:13:57

Jag följer Country-dreams på facebook under namnet Malin Lundell. Jag vill vinna för att jag skulle behöva en väska att ha till dansstudion där jag tränar, att kunna slänga ner ett ombyte och ett par dansskor i en snygg väska skulle kännas mycket bättre än en gammal tygpåse, speciellt eftersom jag hänger där flera dagar i veckan! Jag skulle dessutom gärna använda den till stranden eller när man ska sova över någonstans en natt och bara behöver ett par extra saker med sig. Bagen ser superfin ut och skulle verkligen komma till användning om den blev min!

#7: Hanna
2015-12-13 @ 21:21:17

Jag älskar den sofistikerade stilen som By Malene Birger har lyckats återskapa i den här väskan. Den är inte enbart en accessoar, den är en symbol för klass och stil som verkar tidlös. Detta är jag en helhjärtad supporter av och därför hoppas jag på att vinna den så att jag själv kan få bära på riktig stil. Jag gillade Country-Dreams på instagram, har inte lärt mig hur man delar inlägg där än men jag hoppas på vinst ändå.

Tack för en fin blogg, har följt dig några år och det är alltid fabulöst kul!

#8: Jenny
2015-12-13 @ 21:43:16

Jag vill gärna vinna denna och ha som skötväska dessutom matchar den mitt mobilskal bra med då;). Fungerar ju även bra som weekendbag med. Den är superfin! Jag håller mina tummar hårt då jag sällan har turen med mig, har nog aldrig vunnit nånting i hela mitt 32-åriga liv, hoppas hoppas! Anna, du vet att du är en fin tjej med gott hjärta:) Kramar från Jenny (Jenmada på Instagram)

#9: Åsa
2015-12-13 @ 23:34:50

Åh skulle så himla gärna vilja ha denna underbara väska! Det är den perfekta shoppingväskan som underlättar vardagen. Jag behöver verkligen en väska i denna modellen och just den här står överst på önskelistan, hade varit fantastiskt att vinna! Tack för en jättebra blogg och ett inspirerande instakonto (har gillat countrydreams.se där). Håller alla tummar och tår i hopp om vinst, kram!

#10: Birgitta
2015-12-13 @ 23:50:20

Hejsan!

Vilken enormt fin julklapp till min älskade dotter, som verkligen behöver muntras upp efter sin svåra cancer. Hon skulle bli överlycklig över den snygga väskan. Hoppas så otroligt mycket på turen!!!
Följer på FB med namn https://www.facebook.com/birgitta.abrahamsson.9

#11: Robert
2015-12-13 @ 23:59:02

Tjena!

Hoppas att denna snygga väska få vinna till min kära, så att hon den på sin armled få bära. Hon skulle bli så otroligt glad och tacksam!!!
Håller tummarna hårt!
Gillar på Facebook med namnet https://www.facebook.com/robert.schirman.7

#12: Rolf
2015-12-14 @ 00:07:49

Hejsan!
En så fin julklapp till min kära fruga, garanterat att den till henne skulle duga. Hon bara en gammal ful väska har, så denna skulle hon med glädje bära alla dar. Så enormt vacker och läcker den är, den skulle verkligen bli henne så kär. Nu är det bara att hålla tummarna och sen få se, om jag den i julklapp till henne få ge.
Gillar på FB med mitt namn: https://www.facebook.com/rolf.abrahamsson.94

MVH Rolf

#13: Madelene
2015-12-14 @ 00:18:31

Hejsan!
Har jag tur nu, ska min underbara mamma få den snygga väskan av mig i julklapp. Hon är guld värd som vårdade mig i hemmet under en mycket lång tid när jag var svårt sjuk i cancer och var med mig till sjukhuset när jag fick flera jobbiga cellgiftsbehandlingar. Vet inte vad jag skulle ha gjort utan hennes värme och närvaro. Jag älskar henne så otroligt mycket och det skulle vara så otroligt roligt att få ge henne en sådan fin julklapp. Hoppas hoppas!!!
Följer på FB som https://www.facebook.com/Madelene35

Kram/Madelene

#14: Britta Högström
2015-12-14 @ 01:41:28

Oboy! Vilken drömvinst! Jag vill öka lyckan genom att ge den till en väninna som jobbat hårt som volontär i Malmö under hela hösten.
Har ingen blogg men har gillat, tipsat och delat både på Facebook och Instagram.

#15: Maria E
2015-12-14 @ 08:50:53

För att jag verkligen är i behov av en ny snygg väska. Har som arbetssökande inte råd att unna mig något nytt och denna föll jag för direkt! En väska allt ryms i och vattenflaskan som annars aldrig får plats med. Perfekt såsom till en varm sommardag såsom till en kall vinterdag!

#16: David Thunborg
2015-12-14 @ 09:17:35

Jag vill vinna denna väska till min fru. Hon gör ett toppenjobb därhemma med våra barn och jag vill visa henne lite uppskattning. Följer på IG (bibblemage) Mvh David

#17: Gina
2015-12-14 @ 12:52:06

Hej! Jag har gillat dem på instagram och om jag har så tur att jag vinner denna väska kommer jag ge bort den till min älskade syster när hon kommer hem! Hon är i USA och i maj har hon varit där ett år. Vore roligt att få ge henne en välkommen-hem-present och samtidigt en bra-jobbat-present för jag vet hur mycket hon har slitit och kämpat under hennes år där, så hon förtjänar den verkligen. Dessutom är hon en stadsbrutta och jag en fjällbrutta så den skulle passa henne perfekt! Kram

#18: Julia Smetana
2015-12-14 @ 17:00:18

Jag skulle verkligen bli SÅ glad om jag vann den här väskan. Har haft en rätt tung höst bakom mig och att vinna den här väskan hade betytt så mycket för mig, speciellt då jag inte direkt har budgeten för att köpa den själv.
Skulle behandla väskan som om den var min egna baby, haha.

Har gillat på instagram (Jullansmetana) och skrivit ett inlägg på min blogg här: http://frusmetana.blogg.se/2015/december/malene-birger.html

#19: Isabelle
2015-12-14 @ 22:02:33

Woow så in i bombens snygg är den!! Den finns högt uppe på min önskelista i år. Min kära katt kissade nyligen ner min skolväska så har en gammal loppisväska för tillfället, inget kul alls att gå runt med. I skolan är det full fart och pengar för en sånhär snygg väska är det ont om som student! Att vinna denna hade varit helt magiskt! Hade varit så kul att starta det nya året med stil och slänga loppisväskan en gång för alla. Håller tummarna!
PS: vinner jag denna ska jag låsa in den var dag i graderingen så lillmissen inte kommer åt den. Jag har även tipsat om tävlingen på min instagram (@fyra8kvm) Stor kram Isabelle

#20: Isabelle
2015-12-14 @ 22:02:34

Woow så in i bombens snygg är den!! Den finns högt uppe på min önskelista i år. Min kära katt kissade nyligen ner min skolväska så har en gammal loppisväska för tillfället, inget kul alls att gå runt med. I skolan är det full fart och pengar för en sånhär snygg väska är det ont om som student! Att vinna denna hade varit helt magiskt! Hade varit så kul att starta det nya året med stil och slänga loppisväskan en gång för alla. Håller tummarna!
PS: vinner jag denna ska jag låsa in den var dag i graderingen så lillmissen inte kommer åt den. Jag har även tipsat om tävlingen på min instagram (@fyra8kvm) Stor kram Isabelle

#21: Linnéa
2015-12-15 @ 20:22:05

Jag skulle bli så tacksam om jag vann denna väska, har haft det lite jobbigt den senaste tiden med mycket framtidsångest och vore roligt att få en extra julklapp som plåster på såren, och förhoppningsvis löser sig allt annat också snart. Har letat länge efter en väska i denna modell och älskar verkligen Malene Birgers typiska svartvita mönster, men har inte alls råd med en på studentbudget. Hoppas att din framtidsångest också lägger sig snart, det är otroligt jobbigt. Har också gillat på instagram, har tyvärr ingen blogg.

#22: Karro
2015-12-15 @ 23:04:03

Men denna godbit! Vart ska man börja. Den skulle piffa upp vilken grå vardag som helst. Funkar till allt och skulle göra sig grym som till jobbet väska. På helgen som en avlastningsväska till dottern "måste ta med" grejer. I love it ❤❤

#23: Emma
2015-12-16 @ 05:52:22

Drömväskan! I vår börjar jag nytt jobb vilket jag är oerhört förväntansfull men samtidigt väldigt nervös inför. Denna ljuvliga väska hade bl.a. varit den perfekta jobbväskan och hade gett mig en extra boost av självförtroende som jag verkligen kan behöva när jag kliver in på nya kontoret senare i vår. Har varit tvungen att prioritera annat en tid så pengarna har inte räckt till att unna mig en snygg ego-boost väska, därför hade det känts extra speciellt att vinna <3

Följer och tipsar om tävlingen på Instagram @emmmlaa

#24: Martina
2015-12-16 @ 22:51:37

Jag upptäckte din blogg idag och tur var väl det då, för en tävling som denna vill ingen gå bet på. En väska i perfekt utseende, färg och form, jag gärna hänger på min arm med en gång. Håll nu både tummar och tår, jag hoppas så att jag denna väska får!

#25: Martina
2015-12-16 @ 22:52:42

Jag upptäckte din blogg idag och det vill jag hissa, för en tävling som denna vill väl ingen missa. En väska i perfekt utseende, färg och form, jag gärna hänger på min arm med en gång. Håll nu både tummar och tår, för jag hoppas så att jag denna väska får. God jul och gott nytt år!

#26: Martina
2015-12-16 @ 23:01:26

Jag upptäckte din blogg idag och det vill jag hissa, för en tävling som denna vill väl ingen missa. En väska i perfekt utseende, färg och form, jag gärna hänger på min arm med en gång. Resor, jobb och andra äventyr, jag behöver dig för alla bestyr. Håll nu både tummar och tår, jag hoppas så att jag denna väska får. God jul och gott nytt år!

#27: Julia Norström
2015-12-17 @ 22:56:31

En tävling som gjord för mig! Min älskade pojkvän bor för tillfället i Falun och jag i Västerås. Detta resulterar i en hel del pendlande. Och vad vore härligare än en snygg väska som passar perfekt som weekendbag!? Det skulle helt klart göra mitt resande både enklare och mer chict!

#28: Helena i Uppsala
2015-12-18 @ 18:13:04

Mamma, 87 år, är nu långt inne i dimmorna. Hon är mycket misstänksam och tror att folk vill ta hennes saker, t.o.m. löständerna. Därför gömmer hon allt; räkningar kan man t.ex. hitta under madrassen, så det gäller att tillhandahålla gömställen så blir det lättare för oss att hitta. I väskan från By Malene Birger skulle hon nu kunna "gömma" alla smågrejer. Hon är dessutom ständigt på väg - "hem".

#29: Frida Bergner
2015-12-19 @ 00:07:39

Denna fina väska faller mig verkligen i smaken,
till vardag eller till fest,
passar ju denna helt perfekt.
Nu när lönen inte räcker till för behövlig shopping,
Ja, då kan man tävla och ha en förhoppning,
att jag denna väskan får.
Gillar och delar och hoppas jag kan vinna,
så att jag kan piffas upp lite extra som kvinna.

Min profilbild

Kontakt samarbeten: annawiiblog@gmail.com »

bloglovin

Arkiv

2024:

01 02 03 04

2023:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2022:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2021:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2020:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2019:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2018:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2017:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2016:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2015:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2014:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2013:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2012:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2011:

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
RSS 2.0