Powered by Jasper Roberts - Blog

VARDAGSLYX MED NIVEA SILK MOUSSE CREME CARE

2016-09-05 @ 12:29:00
I samarbete med NIVEA.se har jag fått testa deras nya NIVEA Silk Mousse-serie, som finns i tre olika varianter, och i samband med det vill jag prata lite om vardagslyx och vad det betyder för mig. Eftersom jag är gravid men ändå jobbar på för fullt med alla mina olika jobb känns det extra viktigt att jag får unna mig små saker i då och då, saker som helt enkelt sätter "guldkant" på min vardag! Det tycker jag att NIVEAS Silk Mousse Creme Care gör då den är djupt vårdande och innehåller NIVEA-essentiella oljor samt doftar ljuvligt och rengör kroppen varsamt. Det är verkligen vardagslyx på flaska och jag gillar när "unnandet" är enkelt och kan göras när man som mest behöver det - som efter en lång arbetsdag, en tidig lördagsmorgon eller varför inte en helt vanlig måndag?!
MINA TIPS PÅ VARDAGSLYX
Ett av mina bästa tips på just vardagslyx är att ta en skön morgondusch med NIVEAS Silk Mousse Creme Care på helgen och sedan krypa tillbaka ner i sängen med en bok och unna sig något smarrigt innan frukost. Då startar man dagen med en fräsch och återfuktad känsla och vad passar väl bättre än det en lite ruggig höstdag!
Mitt andra tips på härlig vardagslyx är att kliva upp lite tidigare på morgonen och göra i ordning en smarrig frukost som man kan äta i lugn och ro. Det gör verkligen så mycket för humöret och jag kan nästan lova att resten av dagen flyter på bättre om man får en lugn och skön start på dagen. Tror det är extra viktigt nu efter semestern så man får en bra övergång från de lugna morgnarna till den lite mer stressiga vardagen!
Mitt sista vardagslyxtips är att unna sig en "hemmaspa"-dag där du lägger lite extra tid på dig själv och din kropp. Tänd ett par ljus, peela kroppen, gör en hårinpackning, fila fötterna, smörj in dig med din favorithudkräm och avsluta med Brun utan sol för att ge huden lite extra "glow". Jag gör det själv på tok för sällan men det är en sån där sak som jag alltid tänker att jag borde göra oftare eftersom det gör att man känner sig så fräsch och "omhuldad" efteråt. Perfekt för oss som väntar på en liten eller kanske redan fått en och kan behöva ge våra kroppar det där "lilla extra"!
VINN DITT EGET VARDAGSLYXKIT FRÅN NIVEA
Ni får mer än gärna tipsa om era bästa "vardagslyx"-tips och som grädden på moset har tre av er även chans att vinna NIVEAS Silk Mousse-serie med samtliga tre NIVEA Silk Mousse-varianter. Allt ni behöver göra är att lämna en kommentar med ert bästa tips på vardagslyx samt er email-adress så väljer jag ut de tre bästa tipsen i helgen.
Vinnarna är: Gina, Sofie & Elin - Stort grattis!
*I samarbete med NIVEA
Taggar: Duschkräm, Give away, NIVEA Silk Mousse, NIVEA Silk Mousse Creme Care, Nivea, Skönhet, Tävling, Vardagslyx;
Kategorier: GIVE AWAY SKÖNHET 26

Kommentarer:
#1: Anonym
2016-09-05 @ 14:03:12

Vardagslyx för mig att precis som du säger att ta hand om sin kropp lite extra, att ta en lång varm dusch och peela sig och sedan smörja in sig med sin favoritkräm. Att unna sig något man inte äter så ofta, som t.ex. chokladdoppade jordgubbar. Att sedan ligga i sägnen och bara ta det lugnt och kolla på sin favoritserie eller läsa en bok. Det är vardagslyx för mig.

Natasha 🌸

#2: Gina
2016-09-05 @ 14:07:45

Mitt bästa tips för vardagslyx är att inte skjuta på eller vänta med att använda den där fina klänningen eller den där goda hudkrämen utan att en vanlig grå måndag piffa till livet lite extra med just det där som man vanligtvis bara använder vid finare eller speciella tillfällen. Varje dag är eller borde vara speciell och jag tycker såna där smågrejer verkligen gör dagen lite mer glänsande och trevlig och varför skulle man inte vilja ha det så? Nu med en liten nyfödd bebis känns det ännu viktigare med lite mer vardagslyx när det går, tex att äta den där fina mörka chokladen just idag istället för att spara till "en speciell dag". :) (gina_lindh(@)hotmail.com

#3: Charlotte
2016-09-05 @ 14:53:41

Vardagslyx för mig med fyra barn mellan 8 år och 7 månader är att få vara på toa ifred och läsa din underbara blogg. Det är lyx det!!

#4: Amanda Bach
2016-09-05 @ 15:35:29

Mitt bästa tips är att göra hemmagjorda ansiktsmasker, tex honung, avokado och liknande. Det känns så lyxigt och man får fin hud efteråt.

Med vänlig hälsning,
Amanda Bach

#5: Malin Gustafsson
2016-09-05 @ 16:41:24

Mitt bästa tips är att ha en spa-dag med ett varmt bad med massa badskum , tända ljus och ett glas vin. Eller ta en lång dusch, göra ansiktsmask, peela kroppen och smörja in med en härlig kroppslotion. :) Unna sig något gott som man bakat eller favoritchokladen när man kollar på serier och filmer tillsammans med älsklingen. Det är vardagslyx för mej! :)

Hoppas få testa dessa för de hade satt guldkant på att lyxa till i vardagen! :)

#6: Sofia
2016-09-05 @ 18:26:01

Mitt vardagslyx tips är enkelt, men otroligt värdefullt. Jag sätter på mig mina favorit mjukiskläder, kokar te och skär upp någon frukt. Sen tänder jag ljus, sätter på min favoritlista och börjar läsa en tidning. Det är kvalitétstid för mig, helt klart. Att bara njuta av mig själv och få tid att tänka i mina egna banor utan att någon stör mig. Det är viktigt att vara själv. För ibland är man sin egna bästa vän. Kramar

#7: Anna
2016-09-05 @ 18:28:26

Mitt bästa tips är att ta ett fantastiskt mysigt bubbelbad på kvällen, kanske med lite jordgubbar eller choklad, sätta på mysig musik, och koppla av i någon halvtimme. Och när man ändå hålla på, ha en ansiktsmask eller liknande, kanske skrubba bort döda hudceller.

#8: Jen
2016-09-05 @ 19:12:52

Mitt bästa vardagslyxtips är att kolla på en mysig film eller en bra serie och bada samtidigt! Brukar även passa på att göra hårinpackning, peela kroppen, anisktsmask och pedikyr. Så avslappnande!

#9: Anonym
2016-09-05 @ 20:35:38

Mitt bästa vardagslyxtips är att ha en bukett blommor hemma de gör mig så glad, annars en lång promenad med en podd i lurarna... :) även god mat, ljus tända och ost & kex i soffan en höstkväll är fantastiskt!

#10: Maria
2016-09-06 @ 08:24:03

Vardagslyx för mig är att kunna unna sig något extra gott som till exempel en god blåbärspaj till efterrätt en vanlig onsdag.

#11: Amina
2016-09-06 @ 12:41:35

Mitt bästa tips på vardagslyx är nog faktiskt att unna sig spontanitet - att helt plötsligt byta planerna på en vanlig hemmakväll med att gå ut och äta eller att springa ner till den lilla butiken på hörnet och köpa favoritchokladen bara-för-att-man-blev-sugen! De där tankarna som ibland kommer och så tänker man "nä, nä men det gör vi inte idag, en annan gång..." - det kanske inte blir en annan gång, ta vara på känslan och var spontan i ögonblicket. Det är en typ av vardagslyx jag gillar!

#12: Anonym
2016-09-06 @ 14:14:14

Vardagslyx för mig som gravid är att ta en mysig kvällsfika varje kväll med min man i soffan. En god kopp te och ett mumsigt bakverk.

Mia.s.nilsson@gmail.com

#13: Helena i Uppsala
2016-09-06 @ 15:40:28

att ta på sig gummistövlarna och ge sig ut efter svamp, skogens guld, ta ut sig ordentligt och så trött men lycklig över fulla korgar, med frisk luft i lungorna, inandas lukten av stekt svamp och mättas av god kantarellmacka
Nu är skördetid!

#14: N
2016-09-06 @ 16:51:19

Vardagslyx är att skippa plugget, ta ett varmt bad, byta om till myskläder, sätta på Netflix och fika :-)

#15: N
2016-09-06 @ 16:53:16

Vardagslyx är för mig, skippa plugget, ta ett varmt bad, ta på mysklädern, sätta på Netflix och fika :-)

#16: Frida
2016-09-07 @ 10:32:46

Vardagslyx för mig är onsdagarna då jg är föräldraledig från mitt stressiga jobb och bara får umgås med mina 3år gamla tvillingkillar. Vi brukar börja dagen med brakfrukost med nybakt bröd, ägg, juice o varm choklad. Atr sedan få sitta länge och prata om allt mellan himmel o jord är verkligen lyxigt för oss.

#17: Malin
2016-09-08 @ 17:58:55

Mitt bästa tips är att ta en skön dusch med ett doftljus tänt i badrummet, smörja in sig och sedan få ligga och vila och torka framför en tv-serie i sängen! Det är det perfekta vardagslyxet enligt mig när det börjar bli kallt ute och man behöver en boost!

#18: Anna
2016-09-09 @ 09:31:20

Vardagslyx för mig är att krypa ner i ett hett bad fast dagen inte är slut än och barnen och flera måsten pockar på uppmärksamhet. Det ger mig det lugn och den energi jag behöver för att orka avsluta dagen på topp:)!

#19: Anna
2016-09-09 @ 09:31:20

Vardagslyx för mig är att krypa ner i ett hett bad fast dagen inte är slut än och barnen och flera måsten pockar på uppmärksamhet. Det ger mig det lugn och den energi jag behöver för att orka avsluta dagen på topp:)!

#20: Elin Wallberg
2016-09-09 @ 17:10:03

vardagslyx är flr mig att ta en lång varm dusch med Bob Dylan i högtalarna. Myskläder, en kopp te och en inredningstidning så är kvällen komplett!
Wallberg.elin@Hotmail.com

#21: Paola
2016-09-10 @ 19:20:42

Skriv lite olika skäm bort-aktiviteter som du gillar, på lappar och lägg dem i ett kuvert. När vardagen känns tung & tråkig drar du en lapp, och din käresta gör det som står där! T.ex. fotmassage, laga en god middag, fixa ett härligt bad med tända ljus, eller vad det nu kan vara :)

#22: Jeppe&Jullan
2016-09-11 @ 09:23:12

Jag var på utbildning i Stockholm förra veckan. Många sa till mig "-Passa på att njuta nu, få sova själv på hotell och bara tänka på sig själv!".
Jag försökte. Verkligen. Hjälp, vad jag försökte. Men jag var verkligen värdelös på det. För vardagslyx för mig är faktiskt att kunna vara med mina barn. Att ha den tiden tillsammans. Att få äta frukost tillsammans, äta middag tillsammans och prata om dagen. Kunna mysa i soffan på kvällen och känna varma barnfötter mot mina ben. Vardagslyx - livets lyx!

Idag är det en rätt trist och regntung söndag. På spisen puttrar en god älgköttgryta i förberedande syfte. Just det - att imorgon komma hem från en arbetsdag, hämta trött och mammasjuk ettåring från dagis samt femårige storebror. Då är det även en sann vardagslyx att kunna värma en god, näringsrik gryta (minimalt med jobb, men tipptopp resultat!). Mer tid tillsammans - vardagslyx!

#23: Sofie "Twinsofie"
2016-09-11 @ 12:20:28

Vardagslyx är att få promenera eller springa i fjällen. För fjällen utstrålar en sån energi så man blir pigg, stark och får "nya batterier" så fantastiskt!

#24: Sofie "Twinsofie"
2016-09-11 @ 12:20:29

Vardagslyx är att få promenera eller springa i fjällen. För fjällen utstrålar en sån energi så man blir pigg, stark och får "nya batterier" så fantastiskt!

#25: Märta
2016-09-11 @ 12:22:00

Vardagslyx för mej det är att ta en promenad med vovvarna i skogen ta med fika eller sitta på ett älg pass och höra Ruff skälla!

#26: Zara
2016-09-11 @ 23:00:28

Att duscha på kvällen, krypa ned i nytvättade lakan samtidigt som rummet är sådär lagom höstkallt, och läsa en bra bok. Utan att kolla mobilen varannan minut utan faktiskt läsa sådär som man gjorde förr :)

Min profilbild

Kontakt samarbeten: annawiiblog@gmail.com »

bloglovin

Arkiv

2024:

01 02 03

2023:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2022:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2021:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2020:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2019:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2018:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2017:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2016:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2015:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2014:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2013:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2012:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2011:

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
RSS 2.0